Siivouspalvelut Helsingissä

Stadin KSP tarjoaa kattavat siivouspalvelut Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Toteutamme yrityssiivoukset, kotisiivoukset sekä erityistä nopeutta vaativat kiiresiivoukset.

Ota yhteyttä

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä kokeneeseen siivouspalvelujen ammattilaiseen. Tilaa meiltä tehokas sekä vastuullinen siivouspalvelu!

Yrityssiivoukset

Siistit toimitilat ovat lähtökohta tehokkaaseen sekä menestyksekkääseen työskentelyyn. Kun toimitilat ovat kunnossa, pääkin tuntuu paljon selkeämmältä ja työt luistavat paremmin. Palveluihimme kuuluvat myös kiinteistösiivoukset, lattioiden pesut ja vahaukset ja monet muut siivousalan palvelut. Tarjoamme palveluitamme myös alihankintapalveluina. Stadin KSP:n siivoojat ovat kokeneita sekä koulutettuja ammattilaisia. Tänä päivänä siivousaineet ja -tarvikkeet voidaan valita lopputuloksen kärsimättä niin, että ympäristöystävällisyys on otettu huomioon – näin toimii luonnollisesti myös KSP.

Kotisiivoukset

Jätä kotisiivous ammattilaisen tehtäväksi. Yhä useampi suomalainen on päättänyt ulkoistaa kotinsa siivoukset tai tilata esimerkiksi remonttisiivouksen, muuttosiivouksen tai ikkunoiden pesun ammattilaiselta. Moni yllättyy siitä, kuinka edullisesti oman kotinsa voi siivouttaa, ja kuinka paljon se tuo itselle lisää vapaa aikaa. Viikonloppuisin ei tarvitsekaan käyttää arvokasta vapaa-aikaansa siivoamiseen tai potea huonoa omatuntoa siitä, että suursiivous on jäänyt tekemättä. Saat meiltä kotisiivouksen kaikenkokoisiin koteihin!

Kiiresiivoukset

Kiiresiivoukset voidaan toteuttaa Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla jopa tunnin sisällä yhteydenotosta. Ota yhteyttä KSP:hen, mikäli eteen tulee yllättävä tilanne ja paikat täytyy saada kuntoon nopeasti.

Muista myös kotitalousvähennys!

Muistathan, että voit saada palveluistamme verotuksessa kotitalousvähennystä, jonka avulla voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi merkittävästikin. Kotitalousvähennystä voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotona tai vapaa-ajan asunnossa sekä niiden pihamailla. Kotitalousvähennys myönnetään aina tapauskohtaisesti, ja lisätietoja kotitalousvähennyksestä saat Verohallinnon sivuilta. Ole myös rohkeasti yhteydessä meihin ja kysy lisää siivouspalveluistamme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla pääkaupunkiseudulla!

Yhteystiedot

Jätä tarjouspyyntö!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Yhteystietomme

Stadin KSP Oy

Hatuntekijänkuja 4–6 B 41
00750 Helsinki

 045 205 6347

 info@stadinksp.fi